Kereskedelem - HVC

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kereskedelem

Üzletünkben folyamatosan kaphatóak különböző, a számítástechnikával kapcsolatos termékek, szoftverek és kiegészítők. A forgalmazott, és rendelhető termékek száma meghaladja a 3000 darabot. Helyhiány miatt csak minimális készletet tartunk, elsősorban a szervíz kiszolgálására, de megrendelés esetén szinte minden terméket beszerzünk Önök részére a lehető legrövidebb időn belül. Nálunk közvetlenül megrendelheti az ESET szoftverek teljes kínálatát otthoni, és vállalati használatra is akár 50%-os kedvezménnyel!

Komplett számítógépek készítése a megrendelővel egyeztetett műszaki paraméterekkel, gyári garanciával. Elkészítési határidő: 24/48 óra.

Alkatrészbeszerzés: megrendeléstől számított 24 órán belüli határidővel. Kérjük, hogy az aktuális árak miatt előzetesen vegye fel velünk a kapcsolatot. A megrendelt alkatrészeket eredeti, bontatlan gyári csomagolásban adjuk át megrendelőinknek. Egyes termékek garanciális ügyintézését is elvégezzük Önök helyett.

Számítógép bővítés esetén lehetőség van a kiépített, és hibátlan állapotú részegységek átvételére. Ezek átvételi árai változóak, szükség esetén előzetesen kérjen árajánlatot.

Forgalmazunk továbbá használt, bevizsgált számítógépeket, és részegységeket is. Természetesen ezekre a termékekre is minimum
3 hónap garanciát biztosítunk.

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz